Baru masuk 5w4d

Minta maaf gambar tak elok sikit. Pagi ni saya baru perasan ada macam darah warna coklat. Normal ke macam ni? Risau juga, perlu pergi check doctor ke? Minta pendapat semua mommies #firstbaby #pleasehelp

Baru masuk 5w4d
4 Balas

Yup. Saya pun jd benda yg sama. 1st day keluar spotting, then selang 2 hari keluar macam darah. Agak cuak sebab 4 kandungan terdahulu tak pernah jd mcm ni. Cepat² gi klinik, doc kata normal, cuma kalau berterusan, cepat² ke hospital. And atas saranan doc, sy tengah on ubat kuatkan rahim. mungkin sebab dah berumur, tu yg lain untuk kandungan kali ni

banyak ke sis? takut spotting kalau keluar banyak ketul wrna merah terus ke hospital ye . klau coco mcmtu slalu nye spotting spotting ni dia 2-3 hr jer lepastu xde sis kene bedrest , jagn lasak2

Pergi la check... At least..kita tenang².. Macam saya haritu doktor bg ubat kuatkan rahim

Kita sama lah! Saya pun semalam baru check doktor sbb berlaku mcm ni. Weeks pun sama.