Hello mommies! Name ni baby

Pa help mga mommies Name ng Baby Girl start sa (T and F) Thank you❤️💕

Hello mommies! Name ni baby
20 Replies

Talia Faith / Talia Finn Tamara Faye /Tamara Frey Tabitha Frances /Tabitha Frey Talitha Frey/Talitha Fionn Tirzah Fionn /Tirzah Frey Talia means heaven's dew Tabitha meas Gazelle Tamara means date palm Faith means to trust Fynn means bright/fair/popular Talitha means little girl Tirzah means delight Finn means bright Fionn means white/fair-heared Frey means free Choose ka nalang po diyan Momsh🙂

2y ago

Yay thank you momshie 😍

Taylor Felicity tas palayaw nya eli😅

Trishia Felize

Tiffany flair 🥺🫣

Tetley Framboise 😁

Taelha Felize 🥰

Tiffany Faye 😊

Thalia Flynn🥰

Tiffany Francine

trichelle faye