Soalan saya

orang pregnant kuat kentut ehh haha .. comel jee#firstbaby

6 Balas

hahahah , sy pun selalu sy susah nakk kluarkan angin belah bawah , selalu angin melalui mulut je (sendawa) 😂 tapi sejak pregg ni adui setiap malam kluar angin , kluar agin pulak bilangan yg banyakk hahahaha selalu gelakk ja gn suami 🤭😂

Normal sis,sbb bile kite prgnant mmg bdn kite akn btmbah2 agn,tp bgs kentut cz kluarkn agn tu x simpan dlm bdn…nnti lg sakit perut klau xkntut2…sy mcm tu jgk dr ank 1-4..

Ada jugak. Salah 1 symptom pregnancy.

haha sama,,,saya pun kentut2

hahahhaa mungkin lah..

10mo ago

hahaha mesti pernah kan

Saya mengaku