Ngantuk memanjang

Orang kata kalau last last ni kurang kan baring, banyak kan gerak tapi sye tak macam tu hmm rasa mengantuk ja sepanjang masa Ada yang sama macam sye tak? Due 28/7 tapi takde tanda lagi #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

saya macam tu lah dari awal pregnant sampai nak bersalin mengantuk tapi bila dah start contraction tu 2 hari saya tak tido sampai lah dah beranak ni lagi tak cukup tido 😂😂 tak menyesal jugak la masa pregnant tu dah tido puas2. apa2 pon pastikan sis banyak rehat belajar kawal pernafasan and buat exercise untuk mudh bersalin. paling penting pantang ais

sye dr 1st trim smpai la bersalin mmg akn tido sis. dpt tido sejam dua pun ckup. time pantang nnt kite xckup tido nak2 lgi nk urus dua anak 😂.

saya due 28/7 pun mssih takde tnda tapi dah ad surat tkbole overdue , 28 ni serah diri la kalau tk bersalin lagi

kalau saya tidur je haha bukannya 24/7 tidur. nanti dah lepas bersalin busy haa.

sama lah. pantang ada masa free nk tidur je 😂😂