opk test /

opk boleh detect prgnant ke ? dan boleh tahu tak detect penempelan tu macam mana ? .#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Kalau awk cek opk selama sebulan, yg first naik 2 line lps period tuu .. tanda awk subur .. means bersama laa .. pastu lepas 14 hri mcm tu opk naik lagi 2 line .. kemungkinan besar awk pregnant .. nak lg confirm, guna upt ..

xboleh. opk and upt x sama. opk mmg akn naik 2line and bukan utk hormon hcg.