Kne bebel ngn nurse kk 🤣

Ohhhhhhhh hb low.. mcm mana nk buat naik ni deknonn 😭 pi checkup baru baru ni kaw kaw punya kne bebel ngn nurse.. HB low menjunam, berat turun, ada anemia, zat besi kurang.. klu mummy mummy buat apa ye? Tukar susu mengandung ke? Atau ubah cara pemakanan? Btw sy dah 27 weeks. #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

mkn kurma blender dgn susu low fat..mkn ikn blis...mkn buah jmbu..delima..kurangkn kafein..untk naik kan hb..

1y ago

kurma blender tu stiap hari kata nk buat.. tapi smpai dah 27 weeks pon x terbuat lagi 🤣 thank you mom. kne jugaklah pulun blender kurma ngn susu lps ni hihi

ada ambil caffein?

1y ago

ada ambil beberapa kali tapi x kerap sgt.. 🥺