Tekanan darah tinggi

Now 39 week 3 hari ,Dr kk suruh saya check tekanan darah , sebab dia kata berat saya naik mendadak , jadi tengahari tadi saya pergilah check tekanak darah , tengok tengok tinggi , terus saya pergi hosp petang tu , seluk semua tengok tengok dah 2cm , disebakan tekanan darah tinggi , doc induce saya ,masuk ward , sekarang contraction datang slow slow , sakit dia allah je tahu 🥲 , doakan saya dipermudahkan dalam segala urusan .#firstmom #firstbaby #pleasehelpAndAdvice

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan awak 💕

1y ago

terima kasih 💗

sis dah bersalin ke Tu

1y ago

ya Allah.. smoga dprmudhkan... selawat bnyak bnyak ...baca doa nabi yunus... sis kalau larat, or suami teman boleh mnx dia baca kan doa selusuh dekat air kosong. sis mnum..salah satu ikhtiar untuk cepat kan bukaan dn permudah bersalin .ada dalam google. sis boleh cuba..smoga smuanya selesai hari ni amin.