Ngeri miss v

Normalke 25w ni kalau nak kencing rasa ngilu dkt dalam miss v dan kekadang cramp perut bawah sakit dan mengeras hm bila tanya org kata baby dah dkt bawah taktahulah please bagitahu hm ? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

cramps bwh perut tu sbb rahim mkin besar, bbg mkin besa jd ada tekann sbb tu rasa cramp. rasa ngilu tu efek tekanan tu juga. saya pon time prgnt alami yg sama

Normal. Saya 25 weeks juga. Bila buang air kecil rasa mcm ada yg turun kat perut.