Hidung berdarah

Normal ye klu da Trimester 3 ni hidung kerap berdarah? Sy ade bace artikel kate normal.kot ade ibu² mcm sy jgk#firstmom #ingintahu

2 Balas

Ada orang kena, ada tak. Sesetengah mommy masalah gusi semasa mengandung, saya tak kena. Memang ada kes, cuma beritahu je misi di KK. Nanti dia advise apa perlu buat.

3w ago

mujur tnye.baik sy akn tnye nnt kt nurse.tq

tak pernah pula jadi. rasanya better awak tny misi kk time check up nanti, kot maybe panas dalam ka.

3w ago

oh yeke aduhai igt normal,mujur tnye.baik sy akn tnye nnt.tq