sakit kepala..

normal x sakit kepala magrin ms mengandung sy mengandung 13w

6 Balas

Saya minggu lps gitu.. seminggu jgk pning². Nasib nurse buat lawatan rumah. Kebetulan doc baru tmbah ubat. Nurse kata mybe dose x sesuai atau cuba tnya pendapat doc. Masa ni asal bgun dr duduk ke pening. Kadang mcm nk gelap mata.. Then da pergi jmpa doc tu, cerita dkt dia. Doc suggest consume ubat tu belah mlm.. Terus ok xde pening2.. Masa sy pening2 tu sy cek sendiri BP. Normal je bacaan sy.. Cuma klu sis lama sgt pening better jumpa doc.

Saya pun sama. Igtkan pening je. Rupanya skli sakit kepala and migrain dtg serang skali. 13w juga skrg ni

Sama.. sy 14w .. pon kerap sakit kepala..

tq semua😊😊😊

sy pun sama 😢.

Normal. Sy kerap