Normal atau tak? 37weeks 5days

Normal tak baby kerap mengeras dan slow movements? Saya kerap tidur siang, sebab tak cukup tidur waktu malam, tak selesa untuk tidur. Ada pengalaman mama semua boleh share dekat saya? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstmom

1 Balas

sama laaa deu sy 16.9 bile dkt deu tido mlm x lena bnyk tido siang. . bby kerp mngeras dokto kate normal..

9mo ago

semoga dpermudhkn sgala urusan ye... sma2 kuat smngat untuk berjuang nanti