Cukur rambut baby

Normal ke Ya Raum akan naik selepas cukur rambut bayi, Bole tak mommie2 Share Lotion atau pertua utk ini , saya dah sapu mnyk kelapa dara saja

Cukur rambut baby
1 Balas

sy slalunya letak bedak sejuk ja dekat atas kepala baby ... sapu minyak pas tu bedak sejuk ... ambik bedak baby campur sikit dgn air ... sy guna bedak amway sebab 100% sesuai utk kulit sensitive...malam2 jangan buat tau sebab baby senang kena selsema ... siang2 ok la .. kalau ank org lain sy x tau guna apa