Lapar setiap masa

normal ke untuk ibu mengandung first trimester kerap rasa lapar setiap beberapa jam? sampai taktau nak makan apa dah.. lambat sikit je terus berangin satu perut 😞#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

5 Balas

iyee sama lh sy . 6minggu pon alhan teruk jugk . nk mkn tu ini xboleh . nk masuk mkn xboleh,tpi nk mkn,nk muntah xkeluar. cuma dea bgi rasa yg x sdap lh dkt tekak.

sama. setiap 2jam kena mkn sampai tgk mknn atas meja dh muak.

snacking la sis. jangan biar perut kosong.

Dua jam je lapar, smpai semua menu dh makan 🤣

saya juga begitu. banyakkan makan buah sis.