trimester first

normal ke trim1 asyik nak kencing jek ? tak sampai 3minit asyik kencing , minum air tak banyak pun tapi kencing banyak je keluar . dahlah kita ni kerja . nak kencing kena tumpang toilet kedai sebelah , sampai makcik sebelah cakap “ko keje sini jelah dik dah asyik ke sini” ada ke petua utk kurangkan kencing ? 😂#firstmom #firstbaby

2 Balas

Sama macam saya..tanda awal kehamilan dah asyik kencing jee.Mula2 sebelum tahu preg husband asyik tegur je kenapa asyik nak kencing..Tiba2 check upt double line masa tu baru 3weeks now dah 12weeks.. Saya doakan awak dipermudahkan urusan and baby sihat2 je🥰

normal dik.. nt dkt nk due lg kerap..