Maaf gambarnya kotor, nak tanya normal ke taik baby macam ni?

Normal ke taik baby 1bulan 6hari macam ni? baby saya minum susu fm je sbb saya kurang susu tetek. #pleasehelp #firstbaby

Maaf gambarnya kotor, nak tanya normal ke taik baby macam ni?
5 Balas

tu tnda lendir atau kahak dlm badan baby keluar ikt najis.bg sy normal

8mo ago

yg warna coklat tu kahak ke?? ke yg lendir tu?

Baby saya 46hari minum s26 sama la berak mcm ni. Ada yg X ok ke

mungkin boleh cuba dutch baby.

cuba tukar susu sis. dugro blh cuba.

1y ago

nampak gaya nya baby awak xdpt mnum dugro. di sinilah bermulanya kerisauan. nak bertukar susu mmg ssh. mgkin mmy blh cuba cari cara utk tambah susu badan. semoga dipermudahkan.

normal je tu

1y ago

ok sis terima kasih 🫶🏻