Ukuran tinggi rahim

Normal ke sya dh pregnen 16week bru je cek perut untuk pertma kali tapi misi kta ada kecik lgi sush nak ukur tmbh lgi perut sya tebal ..hehehe berat sya 78 ..hrp ada yg komen spya dpt tenang #firstmom #firstbaby

3 Balas

saya pergi swasta..ok..dorg check masok dlm..lepas scan xnmpk..time tu 9week 1.82 cm xsilap...dan saya berat 88kg awak..scan ultrasound xjelas..doc masokkan..dengupan pun dgr..kalau scan better p klinik swasta lebih jelas..dan yakin..awak jd fikir apa² usaha ja k..semoga dipermudahkan 🤲🏻

Awak check dekat kk ke? I buat scan & follow up semua dekat clinic pakar so dr o&g ukur dari 6weeks sampai sekarang 16weeks. Tapi ok je kalau 16weeks tu takleh ukur lagi. Mungkin mesin kat kk

sy y kurus pun Mase 16week misi xdpt nk ukur sbb kecik lg.insyaAllah ok je normal xde pe

10mo ago

tq bgi jwpn yg positif ..harini scan hrp ok je