Normal ke ????

Normal ke sy sekarang mengandung 33minggu lebih..sy perasan sejak masuk 31 minggu hri tu ada cam kluar air dekat sy punya miss v tk banyak tapi terasa basah seluar dalam... dalam sehari tu dalam 5,6 kali tukar seluar dalam sbb tak selesa seluar dalam basah...#bantujawab #ingintahu

5 Balas

macam cerita saya, haritu time saya appt dengan O&G hospital, doc ada tanya ada discharge tak, awal tu ingat macam air jadi doc ambil sample guna muncung itik tu, tapi doc kata keputihan and results pun ok, keputihan biasa. kalau air ketuban leaking, dia keluar air mengalir, slow / laju. even lap pun akan keluar lagi, dan lagi. yang tu memang kena segera ke PAC.

Dalam ni semua due bulan 7 🤭. https://chat.whatsapp.com/FBjgcADtAy5841xir3lCo9

1mo ago

Try

Better jumpa doctor untuk check air ketuban takut leaking

2mo ago

ooo yeke..terima kasih

takut leaking la awakk..pegi jumpa doktor