normal ke selepas czer

normal ke selepas bersalin czer walaupun dah nk masuk sebulan, tangan akan jadi kebas² dan terasa saraf mcm problem (mcm ada karen mengalir kdg²)? normal ke kalau bersin/batuk/baring lama² akan sakit kt tulang belakang dan sakit dia tu sakit yang amat sangat sakit? #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Sakit belakang tu normal untuk ibu lepas bersalin normal atau czer… cuma beza sakit sangat atau sikit jaa… Tu kesan masa kita mengandung bawa baby 9bulan…