saya nak tanya

normal ke selepas bersalin akan sakit di bahagian yang saya merahkan tu? saya berpantang dah 58hari, saya czer. sebelum ni pedih kt bahagian atas sikit daripada luka czer, harini sakit kt bahagian yang saya merahkan tu. sakit sampai saya berpeluh satu badan dan semestinya nangis la. rasa mcm luka tapi bila tengok pada luaran takde apa². normal ke tak ye? saya takut la 🥹 #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

saya nak tanya
2 Balas

sakit mcm mana? klu kt celah peha tu sy pernah kena..tp dari sblm bsalin lg. ingt lps bsalin hilang, rupanya tak..nk tidur punya la payah. nk bangun jalan sakit. jumpa dktr pun just suruh mkn panadol saja

4w ago

ohhh faham², thanks sis