Pedih ulu hati

Normal ke selalu pedih ulu hati? Kadang salah gerak pun rasa pedih sgt. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

pedih ulu hati elakkn makanan pedas,bmyk ,sntan ngn syur brgin..mkn kuantiti sikit tp kerap klu msih pdih ulu hati sy mkn gavscon wrna pink tu,xpn mnum susu suam2 in shaa Allah boleh krgkn pdih ulu hati to u...

saya selalu pedih ulu hati, selalu saya minta ubat kapur yang gastric warna putih berbotol2 dah 😅 tu saja yang melegakan. Another alternative minum susu putih, mmg lega. sis boleh try.

Sy 28 weeks Sampai Sekarang 31 weeks ..pedih ulu hati ..I ape2 pun x boleh mkn minum.. Mkn Sup jer . itu pun muntah juga 😔

normal je kot. sy dah 32 weeks mmg selalu pedih ulu hati. so sy standby mknn macam roti ke utk bg kurg pedih ulu hati tu

Minum susu or mkn yogurt sis utk naturalkan balik gas dlm perut kite