Scan 7 minggu

Normal ke scan 7 minggu 1 hari nampak kantung kecik je ?? Belum nampak jantung baby lagi 😔 #ingintahu

Scan 7 minggu
1 Balas

sy 7 minggu belum nampak kantung pun, 10 minggu baru nmpak kantung dan jantung..jgn terlalu memikir, nnti 2 minggu ag ge scan semula, insya-Allah yg baik2 aja...😃

2y ago

Alhamdulillah tadi scan masa 8minggu1hari dah jumpa heartbeat baby.. cuma tarikh lari 2 minggu.. tapi doktor kata normal jee.. sbb setiap orang ovulasi tu tak sama.. so dktor kata xda apa nk dirisaukan..