Cepat mengah/semput..

Normal ke saya pregnant 16 weeks..tapi cepat betul mengah terutama lepas bercakap/bjalan..kadang kawan2 pun perasan mengah saya tu..hb sy okay..tekanan darah pun okay. Bmi normal..huhu#ingintahu

9 Balas

saya ingat saya je yang cepat mengah and penat, rupanya ada juga, alhamdulillah tk keseorangan hehe. . normal la kot tu ya momies. . kadang2 fikir saya ni terlalu manja ke sejak pregnant semua malas nk buat, masak, mengemas and cepat penat. 🤣 tapi normal la utk ibu2 mengandung.

Sama, sy 16w jgk. Jalan pegi toilet sbelah bilik pn rasa macam baru lepas marathon 🥹 Kalau boleh nk mintak orang bekalkan oksigen sebelah 😮‍💨

sy pun sama begitu..lagi truk sbb sakit jantung..dh stahun sakit jantung lpas vax..

Saya 14 weeks. Bila bercakap, mengah betul. Hahahah. Dah lah jenis suka bercakap.

sy pon jln skit pon mengah.. ingt sy je... 🤣

sy 13 weeks pun kdg2 rasa cepat penat😅

normal je

Sama jugak.

sama 🤣