Sakit pinggang

Normal ke sakit pinggang pada usia kandungan 18 minggu..sbb ank first dlu nk dkt bersalin bru stat skit pinggang...skrang xbole dduk lme

1 Balas

normal kot sbb pnglmn ibu2 lain2 d setiap kndungan. sy pn start sakit sgt pinggang masuk 19w. sakit dia smpi nak bediri pn boleh menangis, angkat tangan nak ambil piring pn sakit sgt. fuhh. tp sakit teruk ni dlm seminggu je, lps tu sakit dia mild je still rsa sakit tp tak teruk sgt.

1y ago

Tulaa nasip yg teruk sgt smpi menangis tu sehari je, klu berhari2 yallah sy pn xtau nak buat cmmna. Sy x g klinik sbb msa tu bru jg nurse dtg ke rmh cek sy, ada jg tnya normal ke tak nurse tu kata normal nt masuk trim 3 lagi sakit nt bila bwk perut besar. Yg penting jaga postur duduk je, sy ni mmg kerja depan laptop tiap hri mgkn sbb tu la kot. Nak ada bantal tebal khas utk ibu mengandung dah ni. Aduhai sabar la journey ibu2 mengandung ni, syukur jg la sempat merasa semua ni.. Haha