3 bulan pregnant

Normal ke sakit pinggang cam segugut period tu . Pastu perut lagi sakit . Dah 3 bulan dah pregnant . Ni sakit jee . Sampai nak tido malam xlena kejap ii bangun sbb sakit . Bagi tips boleh ? #14minggu3hari #firstpregnant

1 Balas

klau still x hilang2 n sakitnya masih kuat, sila pergi ke hosp atau klinik. risau kot pape sbb bnda x nmpk. sllu better buat exercise yg selamat n x keras bolwh cari kt youtube. if x hilang jugak pergi checkup kt swasta or hosp

2y ago

Ouhhh ok tq awakkk