sakit kepala

normal ke sakit kepala semasa mengandung ni?? dah masuk 2 hari sakit kepala tk hilang ..saya nak masuk 15w ##firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Try pegi farmasi buat cek gula dgn Bp...kalau semua ok masa cek up kk nanti try tanya doctor pulak..if takde apa mungkin simtom2 atau alahan mengandung je tu..

1y ago

Tengok pada tahap tak ok tu sis..kalau teruk memang kene tahan hopsital kalau biasa2 je doctor kk akan bagi ubat..better sis pegi kk tanya nurse atau doctor..