rambut gugur

normal ke rambut gugur banyak gila. sekali pgg segenggam gitu. anak genap 4 bulan. apa patut saya buat ye ada apa2 tips tak? saya betul2 kerisauan ni. anak fully fm. first mom. #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

7 Balas

saya tak gunting or buat ape ii pon , tetap sikat rambut walaupon depan botak .. boase anak main air liur .. ni bahagia botak lebat dgn ank rambut dah .. kalau nak pakai product apa ii tunggu ank habis main air liur kalau tkmembazir

12mo ago

*bahagian

anak saya 3 bulan setengah sekarang, rambut saya start gugur dari lepas bersalin, sekarang makin banyak sejak anak dah main sembur² air liur, memang normal kalau rambut gugur time² macam ni

Sama la kita ni ank dah 4 bulan lebih.. rambut gugur… saya baru cuba makan supplement blackmores yg bio zink plus memang khas utk rambut gugur, kulit & kuku…

samalah .. saya pun bnyk rambut gugur .. rasa x nak dah nk sikat rambut ..lepas Mandi rambut kering .. terus ikat 🤭

Sama. Anak skg 4 bulan rambut gugur. Anak start main air liur. Last2 saya potong pendek. Hehehe

sama la..bnyk sgt gugur even da potong pendek😔

mcm sye dlu ,gunting rmbut pendek ,