baby kick pregnang 21w

normal ke pregnant 21w rasa baby kick kadang2? baby ada kick dari pagi sampai malam tapi selang beberapa jam. normal ke ? #firstmom

7 Balas

normal je ..baby Sye siang kurang sikit tapi rase je dye bergerak kalau kul 1 pgi mula ajak bersembang..bile tak layan ke ape .. dye tendang kuat 😂

normal sis, kalau saya pula dalam 19weeks sampai hari ini rasa kicking tu tak kira siang dan malam... kadang2 boleh terkejut sebab tiba2 kicking 🤭

Kita sama sya 22week bru rasa jelas baby gerak dan tendang comel sgt ii pujuk byk kali supaya dia tendang seronok rasa

Normal, saya punya first kick masa 19 weeks, sekarang dah 24 weeks, almost everyday duk tunggu dia tendang sebab nak usap dia ✨

11mo ago

kita sama awkkk! hehe seronok kan alhamdullilah

normal sis. saya selalu dpt kick dia waktu baring. mmg senang dpt hehe. malam lg aktif

ya normal . kalau baby ada gerak kena syukur ❤️ 3 trimester kuat kick 😉

Normal.. bawah 28w janji dia ada grk je..