Kandunggan 11 weeks

Normal ke pregnant 11 weeks tapi perut tak rasa apa apa . Last scan 10 weeks haritu baby okey . Cuba bagi pengalaman dekat sayaa mom . Saya first baby ☺️

2 Balas

fasa 8mgg ke atas rahim dh mula stabil, hny akan rasa cramp sekali sekali shj. Lbh drp tu mmg xde rasa apa2 (sama mcm xhamil) 16mgg ke atas br mula rasa jentikan halus bby bergerak

Ok je sy ms 1st pregnant tak rs apa pun smpai bersalin. Perut je besar. 😂