Mual awal2 kandungan

Normal ke mual sepanjang hari sampai ke malam.? Sbb ada bca mual hanya waktu pagi je..😅

10 Balas

Sy tgh alami skrg .. nk masuk 2 bulan dah . Mual je tp tk muntah .. mkn kalo tk kne selere tekak sikit je .. kalo bende yg btol2 die ngidam tu 2 kLi tambah pon ok je .. anak kedua ni mmg lembik sikit bdn ni. Mase anak petama dlu okey sikit ..

Saya pagi je mual pastu kene setiap dua jam makan, lebih dua jam tak makan confirm mual rasa nak muntah 😵‍💫🤢

2y ago

saya macam awk.. lapar tu jd lapar sgt2.. mcm xmakan.. sy skrg makan skit2.. nasi stgh senduk je.. kadang satu senduk. ayam sy xleh nk mkn.. xleh nk telan

Saya lebih kurang macam sis juga, kalau sampai muntah non stop tu makan ubat tahan muntah yang doc bagi

2y ago

saya setakat xmuntah lg.. nk termuntah tu ada. sy cepat2 tahan😆

Normallah tu awk lain2 badankn mcm sy mual tngh mlm 😂 nnt msti trbngun sbb nk munta

Kalau saya jenis mual waktu malam 😅 sampai takboleh tidur. Siang elok je

sy mual tak kira waktu😅 pregnant yg kedua ni rasa mcm lg teruk dr yg pertama🥺

saya mual petang hingga malam kerap.. waktu lain tu klau lepas mkn ja.. 🤣

normal..masa prggy ank 1st mual pagi je..skrg tga prggy,tp mual 24jam😅

Normal sis. Saya 24jam mual😭🙏🏻

normal