Bby 9 bulan masih belum bolrh duduk sendiri , belum tumbuh gigi dan blum mrangkak ..

Normal ke mommies ?

1 Balas

Belum tumbuh gigi = Normal Belum merangkak dan duduk = Normal Tapi pernah inform doktor tak yang anak tak boleh duduk lagi? Macam kenalan saya, anaknya masa 8/9 bulan macam tu belum boleh duduk lagi pastu doktor refer ke physiotherapist. Memang betul setiap perkembangan baby tu tak sama but early intervention is necessary.