Period tak menentu Lepas bersalin

Normal ke klau Lepas bersalin period tak menentu? Sebelum bersalin period saya ok je. Lepas tempoh nifas saya terus period..hbis lpas 9hri, 4hari darah bhnti Lepas Tu keluar darah makin bnyak. Saya risau takot darah sbb lain..hritu first period memang rsa sakit period.kali ni take Rasa sakit terus keluar darah macam hari first period#ingintahu

3 Balas

kalau ambik perancang kehamilan jnis hormon mmg normal.. kalau xamik perancang myb period tgh nk stabil. hormon br nk regular blik.. take time..

6mo ago

sy belum mkn perancang lg

Awak czer ke normal? Saya czer, pun sama jugak..dah 2bulan 18hari

6mo ago

sy czer sis..first time mom, sy risau sngt😭

awak dh brp lama dh habis pantang?

6mo ago

bru 75 hri sis