Nak tanya pendapat sahaja 🥹

Normal ke klau baru 35 week tapi berat baby dah cecah 3.2 kg ..?..🥺..macam baby besar je,ada potensi ke untuk bersalin normal ..?🥺..nak kena serah diri 38 week tapi doktor suruh lagi 2 minggu berat bby kena 3.4 sahaja,tidak tak ada potensi untuk bersalin normal ..😢#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Hi mom👋 Doktor kata berat max baby awak untuk bersalin normal, 3.4kg ya?

6mo ago

A,ah betul tu sis ,berat max bby untuk saya bersalin normal 3.4 kg sahaja dlam masa 2 minggu ni ..klau lebih berat nya,xdpat lah nak considers bersalin normal ..😢..katanya susah untuk normal ..🥺..sampaikan nak mkan makanan pun rasa sebersalah ..🥲