Keputihan

Normal ke keputihan mcm ni ? Dia tak gatal atau berbau. Ni baru terjadi harini. Sebelum ni tidak pernah jadi, dekat spander atau panty pun takde, tertiba harini keluar ketul mcm tuu. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp maaf ye gambar mcm ni 🙏🏼

Keputihan
6 Balas

sye pun gini gak klau bersih mse bln puase kerap jd mcm ni lpstu sye admit wad sbb jgkitan kuman kncing pun kotor mse tu.. lps on antibiotic tu trus kurang yg ketul2 lau ade pun halus2 je

Saya pun ada klua keputihan mcm tu .. tp bila pi klinik doct ckp slagi tkda gatal n bau tu normal

emm kalau sy takut sbb da mcm mucus plug besar dia.. elakkan makan manis sis

Sis, better pergi jumpa dr terus cepat. takut jangkitan.

1y ago

Yeke yaAllahhh

saya berbau tapi xad keluar keputihan cmtu

normal