Kembung perut

Normal ke kembung perut awal mengandung?? Saya siang okay, bila nak maghrib je mula la kembung perut sampai nak tidur malam pun tkboleh. Mula ingat salah makan, rupanya tak. Perut memang akan kembung bila start nak maghrib.normal ke?? #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstmom

2 Balas

normal sis...lepas tu cpt rase lapa..lmbt mkn sikit rase loya..

11mo ago

betullll..kalau lambat makan loya teruk betul...tapi alhamdulillah tk pernah muntah lepas makan.

betul saya pun sama. buang angin tu takyah cakap la.. haha

11mo ago

buang angin dh macam tayar pancit😂,normal la eh ,saya ingat sebab saya salah makan..