Hi, saya nak tanya.

Normal ke kalau time pregnant 7w ni, saya kurang makan sebab asyik loya n cepat kenyang. Tapi bila saya timbang berat makin naik. Sebab baby membesar ke camana? #firstpregancy

3 Balas

yer normal. saya makan sikit2. pukul 7 makan roti. pukul 8 lebih makan buah. pukul 9 makan benda lain. kadang2 lapar kadang2 takboleh nak makan semua. tak boleh biarkan perut kosong. makan sikit pun tak apa. saya lebih suka makan buah. tak lupa minum air masak suam.

start bila rasa loya?

11mo ago

Dari week4 lagi dah loya n mual

boleh jadi