Tangan menggigil

Normal ke kalau tangan menggigil? Lagi ketara masa makan sebab pegang sudu mmg nampak sudu tu bergoyang.. saya baru 10 weeks pregnant#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

Sy klu menggigil mcm tu samada low blood glucose level (slalu jd awal pagi) atau low HB (ni biasa jd bila nak period hb drop). Sis cek dkt klinik. Bahaya gak klu low hb semasa mngandung

1y ago

Wahh... twin. Tahniah sis. kne makan mknn y naikkn hb. Risau pitam lak

Saya pernah jadi mcmni sebab lambat makan. Badan hypo.

1y ago

Faktor juga sis. Sy alami benda sama. Sis makan juga even muntah. Makan sikit2. Elak badan dehydrated