34 week 4 day

Normal ke kalau rasa skit dan ngilu³ dibawah dan perut sperti kerap mengeras? Tapi cukup jea 10 bbykick Tapi sejak akhir-akhir ni perut kerap sgt mngers knpa ya ?? Ada yang thu tak, rasa nk terkencing tapi yang keluar tak banyk sikit³ jea normal ke tu ibu³ Sy risau la, #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp due date 21/5 ni

4 Balas

orang kata sis sbb baby tgah cri jalan kluarr so sbb tu la rasa mcam tu

1y ago

ohh kalauu banyak air ketuban tu ada kemungkinan sis akan di czer sbb takutt baby lemas dlam perut tpi tgok laa mcm mnaa.