Keputihan & kerap lapar

Normal ke kalau pregnant ni ada keputihan? Keputihan macam susu tu tapi tak berbau & sakit pun. Lepastu kerap lapar macam tak makan seminggu & rasa macam kerap ada angin. Saya dh 9week. #firstbaby ##pleasehelp

4 Balas

Normal saya kalau penat keluar lah keputihan, pastuh setengah lepas itu perut bunyi minta makan. Aduh saya rasa 😂 pastuh malam tk boleh tidur sebab badan berangin sampai nangis2 sebab mental tak kuat sekarang 12 week.

Samalah mcm sy. Ada hari susah nk kentut, ada hari kentut2 Tp still tk lega2. Awal2 dlu kerap lapar, skrg ni ok dah cuma kena kerap makan tk boleh lapar lgsung. At least alas dgn buah pun ok

normal je sis, saya pun kerap lapar padahal dh mkn, tp bila mkn nk muntah hehe

Normal dear. Kalau tiba2 keputihan start bau terus pergi check ya