Hi mommies

Normal ke kalau perut rasa sebu dan tak selesa ? Kalau tuam perut boleh ke bila perut rasa ada angin ? Btw saya dah 9weeks

6 Balas

tak leh awk .. sy pun rasa bnyk angin.. lepas mkn je ade je la angin tu mcm lekat kat tengah² dada.. geram betul la.. 🤣

aah sis mmg cmtu saya lagila lepas makan 5 minit membuang perut x selesa cuma lalui je dgn bhgiaaa

sy tgh alami jgk skrg sis..kdg2 gini la..tp bila dh muntah mmg bnyk keluar angin..11weeks🤗

minyak angin tak boleh letak dekat perut..apatah lagi nak tuam wak

sama la. tak selesa. rasa sesak je dekat dada. 🥺

ehh jangan tuam.. hadapilah dgn seadanya