Kerap Mengeras 38Weeks

Normal ke kalau perut kerap mengeras tapi bukan setiap setegah jam. dalam 1 hari tu dalam 4,5 kali mcm tu. first mom 38weeks. masih belum ada tanda2 lagi. #firstmom #ingintahu

2 Balas

try install contraction apps tengok makin dekat atau sama je jarak masa dia datang mengeras nya. kalau makin dekat better pergi hospital untuk check. takut da ada bukaan ke apa ke kita taktahu

6mo ago

sya install yg wrna pink gmbr prut.

Sy skrng 36w...bby mmg kerap mngeras.. Klau nk kire dlm 24jam tu lebih 5kli dia mngeras.. Tpi klau setiap jam dia mngeras jee kerap la katakn mcm xnormal kn.. Better g hosp😊