26 week 2 day

Normal ke kalau kurg rse pergerkkn bby rse tu rse jgk tapi dia sekuat 25 week kenpa ya , adakah baby sdg mmbesr dn kerap tido atau mcm mna sbb sy siang aktif la jgk bnyk bt aktiviti bile malam tu adalah dia bergolek sana sini #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

sy pon same sis.. klau tgh aktif mmg x akan rase baby gerak.. mlm baru rase baby aktif.. nurse kate sbb kite aktif bergerak sane sini, so baby kat dlm rase terbuai buai sbb tu dia sedap tido😅

2y ago

ouh mcm tu 😂😂ptut lh snyp je

kita aktif dia tido tp bila kita nk tido baby plk yg aktif🤣🤣🤣

2y ago

betul tu sis kdg ii tu bergolek sne sini smpai ssh nk tido