Trimester 2

Normal ke kalau kita rasa tegang / meregang bawah perut? Baru 17w4d #SeriusTanya #bantujawab

5 Balas

sy pun rasa yg sama. tegang je. lepastu rasa macam ada benda bergolek2 dalam perut. setakat ni takda lg rasa tendangan si kecik. tengang jela memanjang

sy rasa normal kot . sbb sy pun rasa benda yg sama . skrg ni dah dpt rasa baby gerak & tendang.. wlpn rasa lembut2 je.

normal je sis... sbb bby mengeras... sya 20 weeks pun selalu rasa tegang bawah perut....

sy pun rasa mcmtu sisku 17week rasa menegang mengeras bgitu..

normal