16 weeks pregnant

Normal ke kalau kita dah mula start sakit pinggang bila duduk terlalu lama?

8 Balas

sy awal2 pregnant pun dh sakit pinggang kalau berdiri terlalu lama sbb sy obes , start 15 week cmtu tido pun dh sakit pinggang malam2 . dduk lama pun sakit punggung serba tk kena je smua . skrg dh 17w2d . tapi tkpe sabar je demi baby 🥰

ni sya bru rse.. basuh ayam kjap je berdiri kt sink.. ya Allah sakitnya bile dah bring .. nak tukar posisi tdur... mmg seksa skit.. mencucuk2 kat atas punggung tu😄😅

2y ago

Sama lah saya mcm dh nenek bongkok kalau basuh ayam 😂😂

sy rasa normal, sbb sy pun sama mcm sis. sy pun 16weeks. btw sy nk tanya, sis 16weeks da rasa tak pergerakan bayi?

sama sya sis.. dduk lama xbole.. kang berdiri lama xbole. sakit pinggang

Haah saya 16 jgk kalau baring tak mengiring akn jadi sakit pinggang

normal, sy pun tgh rasa skrg, lenguh semacam je, nk tercabut pun ada

2y ago

Sy pn pnh rse lenguh smpi rse nk potong je kaki tp nk kurg kn tu mlm sy tdo pkai stoking..alhamdulilh dh ok cme skrg sakit plk di bhgian pingang..

Hai nk tnya 16 minggu ada yg g scan ? boleh tau gender x ?

2y ago

Saya masa 16w1d saja pegi scan nak tengok baby. Tetiba baby nak show gender dia nampak macam boy. sebab nampak penis kecik. Tapi doctor kata selagi belum detail scan 21w belum confirm gender tu. Maybe tali pusat baby yang nampak macam tergantung🥰

normal... sma La ngn sy tpi sy 18week bru rasa skt