18w tak rse pegerakn bby dlm perut?

normal ke, kalau dh 18w tpi x rse lgi prgerakan bby dlm perut? #firatbaby

20 Balas

kita sama kdang2 je rasa tpi sya xtau baby ke atau angin je 🤣🤣🤣🤣🤣

sy rasa nyut2 dlm perut sjak 16w... skrg sy dh 19w.. adakah tu pergerakan bby?

tulahh. xboleh beza mna bby menendang dan mengeras. atau angin .. tah ler.

Sy 19 week, tak rasa lg pergerakn baby maybe sbb perut tebal 😅

sy 17weeks pragnan twin pun tak dapat rasa betul lgi gerak baby

Sama dgn sy belum rasa pergerakan baby juga sis🥰

saya 18w skrg, pun x rasa lagi pergerakkan baby..

Sy 20 weeks tak rasa lagi baby bergerak 😅

sy pun belum rasa baby gerak ..

sy 20 week xrase pape lg😂