Normal ke?

Normal ke kalau dah 6w tapi test upt jadi samar? Tak mcm sebelum ni test line pekat.. adakah tanda2 keguguran? 😥#ingintahu #firstmom

1 Balas

Sepatutnya upt kena makin pekat. Kalau makin samar kemungkinan chemical pregnant. Sis pantau lagi buat upt test selang dua hari. Sbb saya pun kes macammni bulan 11/22 haritu.

1y ago

Hmm itu yg saya risaukn.. pegi scan pun usia tak sama dgn yg sepatutnya.. 😥 tp doc kata dah nampak tulang belakang baby.. masih ada harapan ke?