First pregnancy

Normal ke kalau baru 7 week tapi rasa cm cramp dekat perut tapi tak rasa cam nk berak, darah pun xde, semuanya ok. Sape pernah alami? Boleh share? Korang buat apa je?

2 Balas

saya tengah mengalaminya sis. cramp sblh kiri kadang rasa sakit mncucuk. sya jumpa Dr sbb ada spotting. tapi syukur tiada apa2. dah blh nmpk heartbeat 7 minggu dah

3mo ago

Sy pun sama, tgh mengalami... sy third pregnancy tp first baby, sebelum ni dua kali keguguran... sy sebenarnya sgt risau utk pregnancy kali ni .. takut nak terlalu berharap tapi dalam masa sama rasa bersyukur sgt sebab masih diberi peluang utk hamil lagi, doakan semoga sy dan suami ada rezeki kali ni ya..

Rahim nak membesar tuu Kadang rasa macam senggugut

3mo ago

U kena time bila? masa tidor ke??