berak kerap normal atau tidak

normal ke kalau baby umur 2 bulan berak 3-5 kali sehari fully breasfeeding? kadang tu tercirit sikit je. saya makan apa apa semua jd mcm tu. xmkan pedas pun jd mcm tu jgak. sbb apa ya? ada tips utk kurangkan tak? baby mmg kuat menyusu #bantusharing #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Normal untuk fully bf. Orang tetua kata itu proses salin lampun. Akan ada satu masa baby jadi langsung tak berak pula nanti. Tapi apa pon kalau anak meragam tak selesa cepat bawa jumpa doktor

11mo ago

tpi risau berat dia lmbt naik hmm dia tak meragam sbb smooth je time yak. cuma sy risau 🥺