normal ke?

normal ke kalau baby sebulan lebih buang air besar 2 ke 3 hari sekali. Baby fully BF..

10 Tanggapan

Orang cakap perubahan bulan . Baby saya pun masuk sebulan je terus 3 hari sekali baru dia berak . Berak yang penuh pampers . Nanti masuk dua bulan berubah lagi , masuk tiga bulan pun berubah lagi . Tapi baby tak berak ni normal untuk yang fully bf je . Sampai seminggu pun ada . Kalau minum fm takut masalah sembelit

baby saye seminggu baru poo poo sis.. tp skali poo poo tu mmg kuss semangat la.. skrg dah 2m++ n poo poo selang 3@4 hari plak.. selagi dia x meragam, i rase normal je kot

Nurse KK kata kalau fully BF paling lama 2weeks x poo poo. tapi sekali poo poo haa amik kau 🤣🤣 banyak sangat. hehe

5y ago

Betulll ahahahah 🤭

Normal. sebab bf lebih banyak zat yang diambil. Jadi, kurang najisnya ..

Normal je. Jgn perut keras/kembung. Make sure kencing n kentut jg.

Bby kuat nyusu mmg mcm tu. Normal lah tu

klau baby tak meragam.. itu normal

Normal sis

Normal sgt

Normal