36weeks kandungan

Normal ke kalau baby kurang bergerak… means tendangan dia tak kuat sngat… atau sebab dia dah makan ruang ??? Mommies ada apa ii komen tak ke normal mcmtu#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

normal sis . saya anak first pun tak rasa sangat diaa tendang , rasa macam tersenggol senggol je . mostly anak first memang akan rasa tak kuat tendang . lahni masuk anak keduaa tendang terkadang sampai terkejut . janji anak gerak cukup 10 .

1y ago

Ouhh yela dia cuma terpusing pusing je… saya dah laa cepat gelabah takut apa apa jadi kat kandungan lagi ii dah nak dekat due ni

setahu sy baby hnya pusing3 je bla ruang dh bsar

1y ago

Ouhh yeke…