Puting Hitam

Normal ke kalau awal pregnant payudara x gelap, xhitam.? And nak tnya kalau hitam tu dkt puting ke @ dkt keliling breast? #jgnkecamya. #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu

2 Balas

Ada trbaca kat web, knp puting moms jdi gelap.. Supaya baby senang nnti cari puting untuk menyusu. Baby kan pndangn mata dia still kabur… Jadi sgaja tuhan jdikan pyudara ibu mcmtu. Hhu

11mo ago

ohh gitu.. tu kalau blh saya nak thu ..minggu ke brpa akan nampak gelap tu.. awal pregnant 4 week MCM tu dah blh nmpak ke ?

Keliling. Belum lg kot.

11mo ago

biasa minggu ke brpa nmpk tu sis..